Italia Yachts introduceert de nieuwe Italia 998 Club

De Italia 998 Club is de Cruising versie van de populaire en zeer succesvolle Italia 998 Fuoriserie. Met dit schip won het Bach Yachting Racing Team in 2016 onder meer het Nederlands, Duits en Wereldkampioenschap.

De 998 Club heeft dezelfde snelle vaareigenschappen maar is tevens uitgerust om relaxed mee te kunnen cruisen. De toevoeging van de boegspriet zorgt er voor dat er geen spinnaker boom gebruikt hoeft te worden en er is ruimte voor een code 0. Het interieur is rijker uitgerust. Er zijn kasten toegevoegd in salon en voorhut voor meer bergruimte. De kombuis is standaard uitgerust met koelkast en gasstel met oven.

Italia 9.98 Club – Highlights
– Dubbele stuurwielen t.o.v. helmstok bediening
– Vaste boegspriet
– Kastruimte in salon en voorhut
– Gasfornuis met oven en koelkast
– Optioneel teak in kuip en kuipbanken

U vindt Italia Yachts ook op Boot Düsseldorf met de Italia 15.98 en de Italia 12.98 Halle 16, Stand 16A03.

Lees er meer over op de site van de Nederlandse dealer Bach Yachting –  www.bachyachting.nl

interior IY998 club

sailplan IY998 club

terug