Assurantiekantoor van der Post draagt bootverzekeringen over aan Eerdmans Jachtverzekeringen

Reinier van der Post draagt per 2017 de verzekeringen van boten die lopen binnen Assurantiekantoor van der Post uit Amsterdam over naar zijn bootverzekeringskantoor Eerdmans Jachtverzekeringen te Lemmer. Van der Post is sinds 10 jaar eigenaar van Eerdmans.

Eerdmans Jachtverzekeringen is een van de grootste bootverzekeraars van Nederland en is daarnaast ook gespecialiseerd in het verzekeren van recreatiewoningen. Eerdmans is een volmacht kantoor en heeft zijn eigen zeer uitgebreide pleziervaartuigvoorwaarden en acceptatie- en schadebehandeling in eigen beheer. Dit zorgt ervoor dat de lijnen naar de klant kort en duidelijk zijn en dat zowel acceptatie als schadeprocessen snel en accuraat verlopen.

Tevens hebben ze voor verschillende watersportverenigingen, de ronde en platbodem jachten en klassieke scherpe jachten uitgebreide collectieve voorwaarden en gunstige premiestelling. In tegenstelling tot vele verzekeraars werkt Eerdmans met onafhankelijke schade-experts voor pleziervaartuigen, zodat de belangen van de schipper zo optimaal mogelijk worden behartigd.

Met deze verhuizing van polissen naar Eerdmans Jachtverzekeringen zorgt Reinier van der Post ervoor dat klanten nog beter begeleid worden bij het afsluiten van de verzekering en afhandelen van eventuele schade.

Eerdmans Jachtverzekeringen is in maart met het Friese jacht Roeland aanwezig op de HISWA Amsterdam Boat Show.

Voor nadere informatie met betrekking tot boot- of recreatiehuis verzekeringen is te vinden op www.eerdmans.nl.

terug