Scandinavisch weekend op 9, 10 & 11 december bij Kempers Watersport

Een kleine 2.000 kilometer hiervandaan is het al volop winter. In Scandinavië dat voor 30% uit meren bestaat, hebben de mensen nog ruimschoots de ruimte, veel natuur en dus rust om echt mooie producten te bouwen. Om de Finse winterse sfeer dichterbij huis te halen organiseert Kempers Watersport op vrijdag 9, zaterdag 10, en zondag 11 december aanstaande een Scandinavisch weekend. Uiteraard inclusief de Axopar boten waar het bedrijf uit Aalsmeer dealer van is. “Tijdens dit Scandinavische weekend laten wij u kennismaken met Axopar en leggen wij u graag uit hoe de Finse omstandigheden de Axopar boten vorm hebben gegeven,” aldus Bart en Joost Kempers.

Tijdens het weekend draait het niet alleen om boten, maar ook om auto’s.  Samen met VOLVO dealer Svala uit Hillegom zal een keur van fraaie boten en auto’s klaar staan. Varen en rijden kan hier op dezelfde dag. Na een ritje in de VOLVO XC-90 kan worden overgestapt op een Axopar. Per mail kunnen voorkeurstijden worden aangegeven: Klik hier voor uw voorkeurstijd voor een proefvaart met een Axopar of klik hier voor het reserveren van uw proefrit.

Bezoekers zijn alle drie de dagen welkom vanaf 11.00 uur tot circa 17.00 uur. Naast de voer- en vaartuigen zijn er ook hapjes en drankjes waarbij organisatie naar eigen zegge ‘de traditie van de Walvis-vangst even overslaat’.

Meer informatie op www.kemperswatersport.nl

terug