Rol van YachtFocus bij de Gebruikte-Botenbeurs Hoorn verandert: van organisatie naar promotie

YachtFocus heeft in augustus jongstleden de Gemeente Hoorn en organisatiebureau Fletcha Events voorgesteld een andere rol te vervullen bij de jaarlijkse Gebruikte-Botenbeurs Hoorn. In plaats van organiseren wil YachtFocus zich beperken tot haar kerntaak, namelijk promotie via de eigen print en online media. Fletcha Events is al enige jaren organisator van de Westfriese Waterweken, editie Hoorn, waar de botenbeurs toe behoort. Het professionele bureau heeft in die periode veel kennis opgedaan over ook dit onderdeel. YachtFocus blijft de Gemeente Hoorn en Fletcha Events helpen waar dat gewenst is.

Met veel plezier heeft YachtFocus de Hoornse botenbeurs opgebouwd en door de crisis geloodst, gedurende de 8 jaren waarin dit evenement in de augustusmaand wordt gehouden. Als grootste gebruikte-botenbeurs van het land kent de Gebruikte-Botenbeurs Hoorn een stabiel aantal deelnemers. Er is een reputatie ontstaan dat er prima zaken gedaan worden. Een groot deel van het succes komt door de opname binnen de populaire Westfriese Waterweken. YachtFocus had de relatief bescheiden rol om deelnemers met boten te werven en de indeling te verzorgen, die eenvoudig is met alle boten zij aan zij aan de kaden. YachtFocus hoopt en verwacht dat de Hoornse botenbeurs ook de komende jaren goed draait en blijft van de partij met een eigen stand.

Lees meer hierover op www.yachtfocus.company

terug