Last-Minute deal: enkele winterstallingsplaatsen bij Hollandboat in Workum beschikbaar

Door de recente verkoop van een aantal grote schepen is er bij Hollandboat/Henk Jan Watersporttechniek in Workum stallingsruimte vrijgekomen. Ideaal voor booteigenaren die last-minute op zoek zijn naar een betrouwbare winterstalling voor hun jacht.

Henk Jan Watersporttechniek beschikt over een 5000 m2 grote botenstalling. Booteigenaren kunnen daarbij kiezen voor stalling in een vorstvrije hal, in een onverwarmde hal of buiten met staande mast.

Stalling, service en bemiddeling in één
Booteigenaren profiteren er direct van de technische kennis en kunde. Gedurende de stallingsperiode kunnen er namelijk op verzoek ook diverse onderhouds- of refitwerkzaamheden worden uitgevoerd. Een kraan die tot 40 ton kan tillen vormt de basis van veel van deze activiteiten. Voor sloepen en vletten biedt het team zelfs een aantrekkelijk geprijsd all-in pakket aan waarin naast het stallen ook het in- en uit het water halen, het schoonspuiten van het onderwaterschip en een motorbeurt (excl. onderdelen) is opgenomen. Overweegt u de boot te verkopen en/of een nieuwe boot aan te kopen, kan kunt u daarover in gesprek gaan met de aanwezige jachtmakelaar.

Voor wie zelf geen tijd of mogelijkheden heeft om het schip te brengen of te halen is er een haal- en brengservice.

Meer informatie over de mogelijkheden en tarieven is te vinden op www.hollandboat.nl of verkrijgbaar via telefoonnummer 0515-541131.

image001

terug