NovaYachting houdt Boarnstream proefvaartweekend

Wie tijdens de HISWA te water in Amsterdam de fraaie Boarncruiser 1200 Elegance en 1300 Elegance heeft ontdekt en ook wel eens aan boord zou willen stappen van één van deze schepen heeft geluk. Dealer Nova Yachting in Bruinisse nodigt geïnteresseerden uit het vaarcomfort van deze Friese sensatie op de Zeeuwse water te ervaren. Op zaterdag 15 oktober en zondag 16 oktober is het namelijk mogelijk om deze elegante motorboten te testen op de Grevelingen.

Ook het weekend daarna zit het team van NovaYachting niet stil. Dat weekend toont het bedrijf tijdens de Nieuwpoort International Boat Show twee stoere motorjachten. Op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 oktober ligt naast de comfortabele Boarncruiser 1300 Elegance ook een allround Finse Sargo 36 klaar in de haven van Nieuwpoort.

Lees er meer over op www.novayachting.nl

terug