Nieuw model Grand Soleil 52 Long Cruise

Begin 2015 introduceerde Cantiere del Pardo haar nieuwe Grand Soleil Long Cruise-lijn. De Long Cruisers staan garant voor eindeloos zeilplezier en zijn uitgerust met alle gemakken voor een luxueus leven aan boord. De nieuwe lijn was vanaf dag één een doorslaand succes. De GS 46 LC, die als eerste op de markt kwam, werd tijdens Boot Düsseldorf in januari 2016, slechts een jaar na haar première, bekroond met de titel European Yacht of the Year in de categorie ‘luxe cruisers’. En in slechts 18 maanden tijd werden maar liefst 28 jachten verkocht.

Na het succes van de GS 46 LC kon een vervolg niet uitblijven. Het resultaat is haar grote zus, de Grand Soleil 52 Long Cruise. Deze cruiser, eveneens ontworpen in samenwerking met Nauta design, biedt volop ruimte om te relaxen en is zodanig uitgerust dat het jacht met een kleine bemanning of zelfs single handed gevaren kan worden. Ook op de GS 52 LC is de verfijnde Italiaanse styling tot in de finesse doorgevoerd. Het interieur is opvallend ruim en licht, met veel ramen en natuurlijke lichtinval. Ook de pantry en eethoek zijn ruim van opzet en bieden vele gebruiksmogelijkheden. Onderdeks is de GS 52 LC standaard uitgerust met drie comfortabele tweepersoons hutten, met optioneel in elke slaapkamer een eigen toilet. Desgewenst kan zelfs een vierde hut worden gerealiseerd.

Net als zijn voorganger is de GS 52 LC op voorhand al een bestseller. Sinds het bekendmaken van het nieuwe design acht maanden geleden zijn er al drie jachten verkocht. De GS 52 LC zal naar verwachting voor het eerst live te zien zijn tijdens het Cannes Yachting Festival in september 2017.

Meer informatie is te vinden op www.forsailyachting.nl

52 Long Cruise

terug