Eerste Boot Review in 4K van Kempers Watersport

Online videocontent is mateloos populair. Kempers Watersport speelt daarop in door als eerste watersportbedrijf in Nederland een video review van een Sea Ray 250 SLX in 4K resolutie op YouTube uit te brengen.

Al geruime tijd onderscheidt Kempers Watersport zich in de watersport door het gebruik van dronevideo’s. Deze worden vooral ingezet in de jachtmakelaardij.

“Enige tijd geleden werkte Thijs Gerretsen bij ons als stagiair ,” aldus Bart Kempers. “Hij ontwikkelde zich snel en bracht ons in aanraking met nieuwe inzichten en technieken met betrekking tot internetpresentaties en de verschuiving van print naar internet. Samen met hem begonnen we met 360 graden foto’s, social media, en het maken van presentaties door middel van een drone. Inmiddels is dit een belangrijk onderdeel geworden van onze verkoopstrategie.”

Als dealer van vier vooraanstaande bootmerken brengt Kempers regelmatig reviews van nieuwe modellen. Nu grote beeldschermen steeds meer voorkomen, neemt de vraag naar steeds hogere resoluties toe. Daar speelt Kempers Watersport nu op in door een review van de Sea Ray 250 SLX in 4K resolutie uit te brengen.

Over Kempers Watersport
Watersport en ondernemen zit in de genen van de familie Kempers. In 1884 startte overgrootvader Kempers een binnenvaartwerf in Alphen aan de Rijn. Anno 2016 is Kempers Watersport, gelegen aan de Westeinderplassen in Aalsmeer, een toonaangevend Full Service watersportbedrijf met eigen werkplaats, een Jachtmakelaardij, een dealerschap voor vier bootmerken en een restaurant.

Meer video’s van Kempers Watersport zijn te vinden op www.youtube.com

terug