Jachtbemiddeling van der Veen houdt open huis op 1 oktober

Het is feest op zaterdag 1 oktober bij Jachtbemiddeling van der Veen in Terherne. Op deze dag viert het team dat de jachtmakelaardij en de haven  in nieuwe handen worden voortgezet. Met de kersverse eigenaren Evert en Anita Jansen aan boord, slaat het watersportbedrijf een nieuwe en toch ook vertrouwde weg in en dit wordt met het personeel, relaties én met de klanten gevierd. Evert Jansen: “Klanten, bedrijfsrelaties, bedrijfsverenigingen in Terherne, familie, bekenden en buren van de haven. Iedereen is welkom op 1 oktober.”

Uitgebreid programma
Uiteraard is er een nautisch programma op poten gezet. Zo is er de opening van de vernieuwde watersportwinkel, zijn er presentaties van productleveranciers zoals Topwindows, Sunbeam en Allpa en worden er doorlopende demonstraties gehouden op het gebied van kranen en vlakdiktemeting, maritieme houtbewerking, het winterklaar maken van een schip, motortechniek en het bijwerken van het verfsysteem.

Tussen 13.00 en 16.00 is er een heuse flyboardshow en kunnen bezoekers zelf aan de slag door deel te nemen aan de clinics. Om 16.00 uur is er een borrel, waarna het feest om 17.00 uur wordt afgesloten.

Jachtbemiddeling van der Veen is te vinden op Syl 12 in Terherne. Meer informatie is te vinden op www.jachtbemiddeling.com

terug