Fairline kondigt nieuwe dealer aan voor Benelux en West-Duitsland

Jonkers Yachts zal de nieuwe dealer zijn voor Brits motorjacht fabrikant Fairline Yachts. De jachtmakelaar zal Fairline vertegenwoordigen binnen de Benelux en West-Duitsland. Jonkers Yachts gaat zowel nieuwe als gebruikte Fairline jachten verkopen (naast Linssen Yachts, Maxi Yachts en Jeanneau Motorboats).

Jonkers Yachts is gevestigd in Scharendijke (Zeeland) en biedt naast verkoop van boten ook een uitgebreid scala aan diensten aan, zoals onderhoud, financiering, verzekering, ligplaats en het transport. Alexander Jonkers, directeur van Jonkers Yachts is erg blij dat Jonkers Yachts, Fairline Yachts mag vertegenwoordigen in de Benelux en West-Duitsland. “Fairline produceert prachtige boten. Fairline creëert hoge kwaliteit jachten en door de samenwerking met Vripack en ontwerper Alberto Mancini, ben ik zeer overtuigt dat deze nieuwe samenwerking een groot succes zal worden. Jonkers Yachts kijkt ernaar uit om, zowel nieuwe als oude, Fairline klanten te verwelkomen.” aldus Alexander Jonkers.

Russell Currie, directeur van Fairline Yachts voegt hieraan toe: “Door deze nieuwe samenwerking, met Jonkers Yachts als onze dealer voor de Benelux en West-Duitsland, bewijzen we onze voortdurende focus op het versterken van ons wereldwijde dealernetwerk. Alexander en zijn team hebben een ongeëvenaarde kennis van de markt, en zijn de perfecte partner die de klant helpt zoals verwacht wordt van een jachtmakelaar.”

Voor meer informatie kijk je op Fairline.com of Fairlinecenter.com

terug