Jachtbemiddeling van der Veen in nieuwe handen

Jachtbemiddeling van der Veen in Terherne heeft een nieuwe eigenaar. Evert Jansen zal als nieuwe eigenaar de functie van algemeen directeur bekleden. Na 25 jaar met veel plezier en toewijding het bedrijf te hebben gerund, genieten oud-eigenaren Jan en Ineke van der Veen van de rust. Jan blijft voorlopig nog betrokken bij de haven, maar zal zijn werk langzaam afbouwen.

Evert en zijn vrouw Anita zullen de werkzaamheden overnemen. Zij hadden hiervoor een jachthaven in Groningen opgebouwd. Hier lag de aandacht vooral bij de (winter)stalling, refit, reparaties en onderhoud. Het echtpaar ziet de overname als een grote uitdaging. “De overname brengt voor de klanten niet direct merkbare veranderingen met zich mee. Wij blijven het vertrouwde adres voor een uitgebreide collectie in jong (gebruikte) motorjachten en tevens bieden wij een full- service werkplaats en jachthaven op een unieke A-locatie,” aldus Evert Jansen.

Meer informatie is te vinden op www.jachtbemiddeling.com

terug