NAZ-schepen introduceert het eerste Wanderer motorjacht

Met de Wanderer zeiljachten levert NAZ-schepen al jaren eenvoudig handelbare en goed zeilende schepen.  Nu introduceert de werf de Wanderer40 MP, een klassiek gelijnd polyester motorjacht. Zoals de meeste NAZ-jachten is ook dit jacht ontworpen door Martin Bekebrede.

De rompvorm is gebaseerd op de beproefde lijnen van de Wanderer zeiljachten en Noordkaper motor- en zeiljachten. Dankzij deze rompvorm heeft het schip opmerkelijk goed vaargedrag op ruw open water en is de stabiliteit hoog. Daarnaast is het schip koersvastheid en biedt het veel comfort, ook bij hogere golven.

Schepen worden custom built geleverd met een interieur met 2 of 3 hutten, een ruime motorkamer, een groot stuurhuis en eventueel gescheiden toilet en douche. De houtsoort, afwerking, indeling, motorisering en technische installatie worden in overleg met de klant afgestemd. De stahoogte door het hele schip is minimaal 2 meter.

De Wanderer 40MP is standaard vaarklaar leverbaar vanaf € 235.000,- incl. BTW.

Lees meer hierover op www.nazeeuw.nl

 

 

terug