Damarin introduceert de Damarin 642

Deze zomer introduceert Damarin de Damarin 642, de opvolger van de klassieke 640 die alweer 17 jaar in productie is. “Bij de 642 is alles wat goed was behouden,” aldus Ad van Dam, “maar deze sloep is nu voorzien van een riant zwemplateau en een gemakkelijk instap in de spiegel. Dit geeft de gasten meer lounge plezier.”

De 642 is een unieke sloep, ontworpen als weekender. De boot bevat een hogere kuip en een verlaagde voorvloer, deze gedeeltes worden gescheiden door twee consoles met bergruimte.

Onder het voordek is het open zodat er een 2-persoons slaapplaats ontstaat met een lengte van 2.30 meter. Standaard is er een 40 liter koelbox aanwezig. Een kooktoestel wordt in de motorkist geplaatst en een wasbakje in een console. Het spoeltoilet wordt aan de zijkant ingebouwd voor meer privacy. Daarbij heeft de nieuwe sloep zeer veel bergruimte.

Met het nieuwe zwemplateau, gemakkelijke instap en doorgestoken roer is het gemakkelijk om aan boord of uit het water te komen. Ook is de boot nu geschikt voor grotere vermogens tot 52 pk.

De 642 is standaard afgewerkt met een teakhouten potdeksel en moderne rubberen stootrand.  Damarin verzorgt de volledige ontwikkeling, bouw en verkoop in eigen beheer op de werf in Gouda. De 642 is te verkrijgbaar vanaf € 36.500,-.

Meer informatie is te vinden op www.damarin.nl

terug