BestBoats opent nieuwe locatie in Jachthaven Eldorado

Jachtmakelaarskantoor BestBoats ontwikkelt zich in hoog tempo tot een vooraanstaande internationaal georiënteerde yachtbroker. Met een hoofdkantoor in Maasbracht vindt de feitelijke verkoop van gebruikte kwaliteitsschepen plaats in diverse verkoophavens in Nederland, België en Duitsland. Jachthaven Eldorado in het Noord-Limburgse Plasmolen is het meest recente samenwerkingsverband in een keten van zes verkooplocaties.

BestBoats is een initiatief van Arie Drenth die 25 jaar ervaring in de jachtmakelaardij heeft gecombineerd met de mogelijkheden die de huidige tijd biedt. Ouderwets vakmanschap in de vorm van persoonlijke aandacht voor zowel de koper als verkoper maar vergezeld van een uitgekiende online marketingcampagne om ieder schip in de verkoop onder de juiste aandacht te brengen. Het gehele aan- of verkooptraject wordt door BestBoats intensief begeleid, ingevuld en afgerond.

De nieuwe verkooplocatie, Jachthaven Eldorado in het Limburgse Mook, is een begrip in de regio. Niet alleen door de aantrekkelijke ligging en het schone water van de Mookerplas, maar ook door de service en kwaliteit die geboden wordt. Eigenaar van de jachthaven en het bijbehorende vakantiepark is Sjors Winkelmolen. Hij laat optekenen zeer content te zijn met de komst van BestBoats: “Wij hebben voor deze samenwerking gekozen omdat BestBoats een jachtmakelaar 2.0 uitstraling heeft. De actieve wijze waarop dit kantoor een schip onder de aandacht brengt sluit perfect aan op de kwaliteit van onze dienstverlening”.

BestBoats biedt vanuit Jachthaven Eldorado het lokale aanbod vanuit de eigen ligplaats aan. Dit heeft als voordeel dat de verkopende eigenaar over de boot kan beschikken zolang er geen bezoekers verwacht worden. Een koper kan daarnaast beslissen de ligplaats te behouden.

Meer informatie is te vinden op www.bestboats.nl

terug