Boot Boulevard Heeg 2016

Het Friese Heeg viert op zaterdag 23 april de opening van het vaarseizoen met Boot Boulevard Heeg. Vijftien watersportbedrijven openen van 10.00 tot 17.00 hun deuren voor het publiek waarmee deze dag in het teken zal staan van watersport en gezelligheid.

Verschillende bedrijven aan It Butlan, It Swee en De Draei bieden de bezoekers deze dag ‘een kijkje in de keuken’. Hierbij wordt getoond wat er zoal geproduceerd, verhuurd en verkocht wordt. Onder de deelnemers vinden we Bosma Nautische Services, EasySup SupStore, Haven Resort Heeg, Jachtwerf Heeg, Hettinga Jacht Service, Hoora Watersport, Zeilmakerij Mare, Noord 9 jachtmakelaars, Ottenhome Heeg, Prins van Oranje, Rapsody Yachts, Van Roeden Watersport, De Stille Boot, Da Vinci Yachts en Woodenboat service.

Meer informatie is te vinden op www.bootboulevardheeg.nl

terug