Samenwerking De Valk Yacht Brokers met Boatwish

De Valk Yacht Brokers is een samenwerking met Boatwish aangegaan. Dit maakt het mogelijk dat kopers van een nieuw of gebruikt jacht – dat via een andere makelaar, particulier of werf wordt aangeboden – toch gebruik kunnen maken van de volledige expertise en ervaring van De Valk.

De Valk en Boatwish bieden diensten bij het gehele aankooptraject of deel daarvan, zoals: advies over de boot, organiseren van bezichtigingen, voeren van onderhandelingen, het opmaken van het koopcontract, het regelen van expertise, transport, gebruikmaking van derdenrekening van De Valk, controle op documentatie, afwikkeling en oplevering. Zo kan de koper al het werk uit handen worden genomen.

Michiel Mol van Boatwish: “Voor een particulier is het vaak een complexe aangelegenheid. Helemaal in het buitenland. Je hebt te maken met regelgeving, het vinden van een ligplaats, het registreren van het jacht, het regelen van de verzekering, noem maar op. Het is spannend, het is een grote uitgave en net als een huis kopen krijg je er nooit ervaring in. Wij nemen dit allemaal uit handen.”

Boatwish is een onafhankelijke aankoopmakelaar van gebruikte en nieuwe schepen en heeft 25 jaar ervaring in de internationale jachtmakelaardij. Doordat het bedrijf alleen de belangen van de koper behartigt, denkt De Valk Yacht Brokers de aankopende partij goed van dienst te kunnen zijn.

De Valk Yacht Brokers heeft al bijna 70 jaar ervaring in de (luxe) watersport. En is uitgegroeid tot Europa’s marktleider op het gebied van jachtbemiddeling. De Valk Yacht Brokers heeft 7 vestigingen, 5 in strategische watersportplaatsen in Nederland, en 2 aan de Middellandse Zee.

Voor meer informatie over aankoopbegeleiding ziet u www.devalk.nl of www.boatwish.nl

terug