Le Belle Charters breidt uit met een tuigerij in de Marina Volendam

Ooit begon Le Belle Charters als zeiljachtverhuurder in Volendam, maar daar kwam al snel verandering in. Sinds 2007 heeft Le Belle Charters de beschikking over een terrein waar 150 schepen in de winterstalling kunnen worden gezet. Daarnaast kunnen de monteurs alle voorkomende werkzaamheden aan schepen uitvoeren. Daar komt nu een extra service bij: tuigerij.

Begin 2016 heeft een bekende zeilmaker uit Volendam zijn deuren gesloten. Le Belle Charters heeft de tuigerij van het bedrijf overgenomen, zodat zij vanaf nu ook alle tuigwerkzaamheden kunnen uitvoeren. Hiermee kunnen watersporters ook voor deze werkzaamheden nog altijd in Volendam terecht. Met de mastenkraan die tot 28 meter de hoogte in gaat, zijn schepen van alle formaten welkom.

In samenwerking met de Volendamse Zeilmakerij kunnen ook de reparaties aan zeilen en het laten maken van bijvoorbeeld buiskappen nog gewoon in het dorp uitgevoerd worden.

Voor meer informatie over de verschillende werkzaamheden van Le Belle Charters kunt u contact opnemen via www.lebellecharters.com

terug