Jachtbemiddeling van der Veen viert 10-jarig jubileum met grote Pinkstershow

Jachtbemiddeling van der Veen in Terherne organiseert traditiegetrouw de grote Pinkstershow waarbij de bemiddelaar in motorjachten beide Pinksterdagen geopend is. Dit jaar krijgen deze dagen een speciaal tintje: de jachtmakelaardij viert namelijk haar 10-jarig bestaan in huidige vorm.

Het afgelopen decennium is Jachtbemiddeling van der Veen uitgegroeid tot één van de grootste spelers in de markt. Met een uitgebreide en mooie selectie in (jong) gebruikte motorjachten is Van der Veen een begrip geworden in de jachtmakelaardij.

Van der Veen is begonnen in Stroobos waar het bedrijf al snel groter werd. Het bedrijf verhuisde naar Haskerdijken en beschikte over meerdere verkoophavens in Hattem en Berlijn. Inmiddels is Van der Veen alweer 13 jaar in Terherne te vinden, waarvan 10 jaar in de huidige vorm. In 2006 breidde de jachtmakelaardij namelijk fors uit met een nieuw pand en een nieuwe haven. Naast een breed pakket aan diensten beschikt Jachtbemiddeling van der Veen onder andere over een eigen geoutilleerde werkplaats en een 30 tons kraan.

Pinkstershow
Tijdens onze Pinkstershow zorgt de jachtmakelaardij voor extra gezelligheid. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen bezoekers het grote schepenaanbod van circa 130 motorjachten in de haven bekijken.

1e Pinksterdag is Jachtbemiddeling van der Veen geopend van 13.00 tot 17.00 uur, 2e Pinksterdag van 11.00 tot 17.00 uur.

Meer informatie is te vinden op www.jachtbemiddeling.com

terug