CED Watersport: Ook voor vaartuigexpertise in het buitenland

CED Watersport

CED Watersport in Nederland is 24 uur per dag, 7 dagen week bereikbaar voor calamiteiten. Wie buiten kantooruren belt met een spoedmelding, wordt automatisch doorgeschakeld naar de meldkamer in Hoorn. Wat nog niet iedereen weet is dat het expertisebureau met kantoren in 13 andere Europese landen korte lijnen met experts in het buitenland heeft, ook op het gebied van watersport.

De afgelopen jaren heeft CED goede contacten opgebouwd met lokale experts waardoor CED Watersport elke schade in het buitenland snel op kan pakken. Het kantoor in Antwerpen heeft nu zelfs zijn eigen expert op het gebied van pleziervaartuigen. Naast het afhandelen van schades, kan CED Watersport ook schades in het buitenland voor haar klanten verhalen. CED Watersport: “Wij spreken de taal, kennen de lokale markt en wet- en regelgeving. Met onze kennis en ervaring helpen we u om de schadelast zoveel mogelijk te reduceren, ook bij schade in het buitenland.”

Meer informatie is te vinden op www.cedwatersport.nl

terug