Barnautica Yachting op Botenshow Uitgeest

Op zondag 24 april aanstaande organiseert Barnautica Yachting een botenshow bij Jachthaven Zaadnoordijk in Uitgeest. Bezoekers zijn van 11.00 tot 17.00 uur van harte welkom tijdens de 32ste Openwatersportdag.

De dag staat in het teken van water en genieten. Er zijn zoals ieder jaar veel leuke activiteiten voor iedereen waaronder een zeemansmarkt, demonstraties, rondvaarten en live muziek.

De onderstaande schepen liggen op deze dag in Uitgeest klaar:

– Rhea 1100
– Van Rijnsoever Schoener
– Van Vossen Patrouille 1050 OK
– Valkvlet 1000 OK
– Mitchell 31 Exclusive
– Rapsody 29 OCF
– Kok Stevenvlet 8.30
– Wajer Kapiteinssloep 720 Classic
– Riva Replica Aquarama

Tijdens de botenshow is het kantoor op de Kraspolderweg 2 in in Alkmaar geopend. Hier vinden potentiële bootkopers nog eens circa 25 schepen in de verkoophal. Wie voor een specifieke boot komt kijken, kan het best bellen voor een afspraak.

Parkeren
Bezoekers van de Openwatersportdag worden aangeraden in Uitgeest de auto te parkeren bij recreatiegebied ‘Dorregeest’ aan de A9, daarvandaan kunt u gebruik maken van het pontje dat speciaal voor deze dag vaart.

Voor meer info: www.openwatersportdag.nl

terug