Ook ARC Marine en De Valk Yacht Brokers steunen Team IVA Driebergen bij ROTC

Over een kleine week start de Race Of The Classics, de grootste zeilrace voor studenten op klassiek schepen. De zeilers van Team IVA Driebergen zijn er klaar voor. Niet alleen fysiek, maar ook financieel heeft het team de zaken op orde. Met dank aan de watersportsector. Volgens Leon Kortekaas, één van de 32 deelnemende studenten uit Team IVA Driebergen, begint de race namelijk steeds meer te leven onder de watersportbedrijven. Naast Kuiper Verzekeringen, Allpa en Hommersom Advocatuur hebben zich nu nog twee nautische sponsoren gemeld: ARC Marine en De Valk Yacht Brokers.

“Roel Bennink, partner van groothandel in nautische producten ARC Marine, is oud IVA student en levert dit jaar de presentjes voor de andere sponsoren. De Valk Yacht Brokers werkt al jaren nauw samen met de nautische tak van de IVA business school. Zij leveren lesstof over de nautische makelaarswereld en veel studenten kunnen er terecht voor stageplekken,” licht Kortekaas toe.

teamfoto hiswa borrelHISWA Borrel
De toename in sponsoren is niet het enige waar de studenten trots op zijn. Ook de HISWA borrel die op 17 maart werd gehouden tijdens de HISWA Amsterdam Boat Show in de RAI is geslaagd. Kortekaas: “Hier hebben wij het volledig team voorgesteld aan het publiek, hebben we geluisterd naar interessante sprekers, alle sponsoren bedankt en genoten van een hapje en een drankje.” Voor de belangstellenden die niet naar de beurs konden komen, maar wel een indruk van de avond willen krijgen, hebben de studenten een korte ‘Aftermovie’ gemaakt.

ROTC1Veiligheid op zee
In diezelfde drukke week mochten de studenten zich op 19 maart opmaken voor een Teamcaptainsmeeting in Katwijk aan Zee. Deze door de organisatie geregelde meeting was in samenwerking met de KNRM. Naast het plezier aan boord moet er immers ook oog zijn voor veiligheid op zee. Hierover kregen de studenten een uitgebreide uitleg. Gevolgd door een tocht op een boot van de KNRM.

Lees voor meer informatie over de ROTC ook: 28e Race Of The Classics gaat 4 april van start

terug