MD Jachtbemiddeling verhuist naar nieuwe locatie in Heeg

MD Jachtbemiddeling verhuist per 1 april 2016 naar een ruimere locatie in Heeg. Het bedrijf verlaat daarbij het kantoor op It Fjild en gaat verder op twee andere locaties binnen Heeg.

Het nieuwe kantoor bevindt zich op het adres Osingahuizen 16a. De showroom en de jachthaven met vijftig ligplaatsen zijn even verderop, op De Opper 6, te vinden. Marco Draaisma licht toe: “MD Jachtbemiddeling groeit en daarom hebben we méér ruimte nodig om de schepen optimaal te presenteren. Bij de zoektocht naar een nieuwe locatie hebben we in Scheepsmotoren Heech de juiste partner gevonden die veel ruimte heeft en daarnaast ook alle voorkomende werkzaamheden aan schepen professioneel kan uitvoeren”.

Scheepsmotoren Heech bestaat sinds 1988 op de locatie Osingahuizen en sinds de uitbreiding in 2008 ook op de nieuwe locatie in Heeg. De eigenaar, Gijsbert van Malsen, heeft ruime ervaring in de watersport en is sinds jaar en dag dealer van onder meer Yamaha buitenboordmotoren en Bukh, Perkings, Lombardini en Steyer inboard motoren. Naast de vijftig ligplaatsen biedt de nieuwe locatie ruimte aan zomer- en winterstalling en kunnen schepen tot 40 ton gekraand worden.

MD Jachtbemiddeling is gespecialiseerd in het bemiddelen van zeiljachten, motorboten en sloepen. Daarnaast is het bedrijf ook dealer van Liberty boten, Escape sloepen en Heech Trailers.

Lees meer over MD jachtbemiddeling op www.mdjachtbemiddeling.nl

terug