Vernieuwde Vedette 11.30 salon en Vedette 11.30 cabin op HISWA Amsterdam Boat Show

Vedette Jachtbouw toont op de HISWA Amsterdam Boat Show in de RAI twee schepen, de Vedette 11.30 salon en de Vedette 11.30 cabin. De werf uit Ter Aar verwacht dat de zeegaande schepen er in het oog springen. Werfeigenaren Hans en Marion lichten toe: “Al is het alleen al omdat er vrijwel geen staal aanwezig is in de RAI Amsterdam. De genomineerde stalen motorboten van de collegawerven Super Lauwersmeer en Boarnstream zijn net als Vedette, van zeer goed aangeschreven werven in Nederland. Met de Vedettes erbij biedt deze beurs nu schepen van drie boven gemiddelde kwaliteitswerven in staalbouw, ieder sterk in hun eigen klasse.”

Vedettes in nieuw jasje
De Vedette lijn heeft recentelijk een ‘face lift’ gehad. Het aangezicht van de Vedettes is vernieuwd, passend bij de tijdgeest van dit moment, zonder de typerende lijn van Vedette te verlaten. Zo zijn er details in de voorsteven veranderd die het aangezicht bepalen en hebben alle schepen een moderner achtersteven gekregen met standaard mooie ronde trappen van zwemplateau naar gangboord. Het interieur is afgewerkt op een manier die de klant mag verwachten van Vedette. Het installatiewerk is excellent, betrouwbaar en de motoren zijn fluisterstil.

De 11.30 cabin heeft een elegant stoer voorkomen met een gezellig, enigszins klassiek, maar verfrissend interieur. De Vedette 11.30 salon laat zien hoe ruimte efficiënt benut kan worden. Dit schip biedt vier vaste slaapplaatsen een ruime douche en toilet, luxe keuken en een salon die, door de 0penslaande deuren tezamen met de kuip een grote gezellige leefruimte biedt.

De Salon-versie is te koop vanaf € 229.500,- , de Cabin-versie vanaf € 215.000,-

Meer informatie is te vinden op www.vedette.nu

terug