Stabilisatiesysteem van DMS Holland in tv-programma Doe Maar Duurzaam!

Wanneer je op zee werkt en geen zeebenen hebt, kan je onderweg nog wel eens last krijgen van zeeziekte. Men onderschat de ernst van zeeziekte vaak. Gelukkig is er een techniek ontwikkeld wat het werken in deze branche stukken beter maakt. Duurzaamheid en respect voor de natuur zijn een belangrijke factor bij de ontwikkeling van innovaties binnen deze sector. De natuur stond ook model voor het stabilisatiesysteem. De vinnen van de walvis waren een inspiratie voor de ontwikkeling van het systeem voor jachten groter dan 30 meter. Patrick Noor en Arnold van Aken van DMS Holland zullen in Doe Maar Duurzaam! hier dieper op in gaan.

Zondag 13 maart 2016 om 12.30 uur te zien in Doe Maar Duurzaam! bij RTL 7
Alles over het stabilisatiesysteem is zondag 13 maart te zien in de thema-uitzending ‘Techniek’ van Doe Maar Duurzaam!; een informerend programma over diverse ontwikkelingen en innovaties binnen de duurzaamheidsbranche. Dit kan variëren van Energie tot Duurzaam Ondernemen en van Milieu tot Bouw. Doe Maar Duurzaam! is het totaalplaatje van verschillende duurzaamheidsaspecten om mensen bewust te maken van de duurzame mogelijkheden binnen ieder aspect van het dagelijks leven. De herhaling is te zien op zaterdag 19 maart 2016 om 13.30 uur in Doe Maar Duurzaam! bij RTL 7.

Meer informatie over DMS Holland is te vinden op www.dmsholland.com

terug