MotorbootSneek.nl viert jubileum

Op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 april 2016 presenteren de acht deelnemende watersportbedrijven van MotorbootSneek.nl voor de 15e keer de nieuwste ontwikkelingen en trends tijdens de voorjaarsshow. Watersportliefhebbers kunnen deze dagen tussen 11.00 en 17.00 uur het ruime aanbod aan nieuwe en gebruikte motorjachten bezichtigen. Daarnaast maken alle bezoekers kans  een diner voor twee personen te winnen.

Gastdeelnemers
Niet alleen de acht deelnemende watersportbedrijven, maar ook diverse gastwerven presenteren tijdens de voorjaarsshow hun prachtaanbod. De gastwerven zijn dit jaar zijn De Vaart Yachting, dealer van diverse polyester motorjachten en de Catalina Yachts zeiljachten, en Super Lauwersmeer, gepassioneerde bouwers van diverse modellen van de Discover, Evolve, Kotter en Empire lijn.

Aquanaut Yachting
Aquanaut presenteert een nieuwe lijn: de Majestic. Een stijlsteven, veel glas rondom, gekromde lijnen en moderne kleuren zijn de belangrijkste uiterlijke kenmerken van de Aquanaut Majestic. Het motorjacht is ontworpen door huisontwerper Jan Piet Bakker en vervangt de succesvolle Drifter – en Privilegeserie. Met een knipoog naar het verleden zijn het overstekende dak, de (onderhoudsvrije) houten accenten rond de raampartij en de opbouw behouden. Door de knikspant rompvorm en de stijlsteven heeft de Aquanaut Majestic erg veel binnenruimte. Een royale (stuur)salon en living op één niveau en benedendeks twee grote hutten en ruime sanitaire voorzieningen. De afmetingen van het motorjacht zijn L13,15 x B4,50 x D1,15 m., CE-certificering B en dit model is leverbaar vanaf € 369.890,-.

Brandsma Jachten
Brandsma Jachten grijpt de voorjaarsshow van 2016 aan voor een feestelijke opening van de uitgebreide haven en de nieuwe, van duurzaam beton en kunststof gebouwde buitenhaven. Daarnaast presenteert de werf de nieuwe Agder 1100, de complete Luna serie (leverbaar van 30 tot 44 ft), en een mooi aanbod van jong-gebruikte Brandsma Vletten en Agders.

De Valk Sneek
Bij De Valk Sneek heeft de bezoeker de keuze uit een breed scala aan polyester en stalen motorjachten, variërend in lengte van 10 tot circa 22 meter. Met een goede start van de verkopen in 2016 is De Valk positief gestemd en hebben zij alle ruimte om het vernieuwde aanbod in de overdekte verkoophaven te presenteren.

Jansma Jacht
Tijdens de voorjaarsshow presenteert Jansma Jacht haar aanbod van gebruikte motorjachten en sportboten. Als Benelux-dealer voor de Bavaria motorjachten toont Jansma Jacht ook de nieuwste modellen zoals de Bavaria Sport 330, Bavaria Sport 360 Coupé en de Bavaria Sport 400 Coupé. Recent heeft Jansma Jacht ook een nieuw scheepsmerk aan het portfolio toegevoegd: de PROboot 30 en 36. Deze robuuste en tijdloos gelijnde polyester schepen worden in opdracht van Jansma Jacht in Engeland gebouwd. De modellen zijn veelzijdig inzetbaar en zeer geschikt voor binnen- en kustwateren en de open zee. Tijdens de voorjaarsshow presenteert Jansma Jacht de PROboot 30.

Jetten Shipyard
Presenteert tijdens de voorjaarsshow van Motorboot Sneek haar nieuwe Beach serie. Deze serie is verkrijgbaar in lengtes van 45 tot 85 ft. Op dit moment zijn er drie jachten in aanbouw. De nu al succesvolle serie is tot stand gekomen in samenwerking met de top uit de jachtbouw industrie: Cor D. Rover Design en Van Oossanen Naval Architects. De bezoeker kan ook de zeer succesvolle 50 MPC en 50 MPC Fly bewonderen, die nu ook in een configureerbare indeling verkrijgbaar is. Daarnaast presenteert Jetten Shipyard ook de zeer comfortabele en zuinige modellen uit de Jetten Serie; de 44 Sedan in aanbouw, de 38 Cabrio en de 38 AC. Uit de Bommelaer Serie zijn de 47 en 52 varianten aanwezig.

Privateer Silverline Yachts
Na de recente toevoeging aan de Trawler range, de nieuwe 54, presenteert Privateer de volgende release van de nieuwe Privateer Trawler 50 en 54. De typische kenmerken zijn de klassieke lijnen, elegante styling en robuuste uitstraling. Deze motorjachten zijn geschikt voor het maken van cruises met een lang aangenaam verblijf aan boord en zijn voorzien van veelcomfort en luxe. Met de Trawler 50 kan de klant zelfs vaartochten door Frankrijk maken. De bezoeker is van harte welkom om de zeegaande motorjachten in aanbouw en de meer tijdloze Privateer en Silverline motorjachten te bezichtigen op de werf in Uitwellingerga.

SK Jachtbouw
Tijdens de voorjaarsshow presenteert SK Jachtbouw drie noviteiten. Zo is er de SK Vlet 800, een vlet die in de winter in het water kan blijven liggen. De vlet is voorzien van een zelflozende kuip, geïntegreerd kielkoelsysteem, droge uitlaat en een oliebad gesmeerde schroefas. Daarnaast wordt ook de SK Kotter 1250 Sedan getoond, uitgevoerd met een groot zwemplateau en spiegeldeur naar de kuip met een vast dak. In de lange salon is de keuken verlaagd naast de stuurstand geplaatst. De stuurhut heeft een tweepersoons stuurbank. Tot slot is er de SK Kotter 1350 Pilot. Bij dit jacht zijn de salon en kuip gelijkvloers en is er voor alle opvarenden 360° zicht.

Vivante Yachts
Deze werf bekend om uitstekende kwaliteit, kundige afwerking en bijzondere prestaties op het gebied van elegante en authentieke vloot.

Sponsoren
De voorjaarsshow zou niet mogelijk zijn zonder de grote betrokkenheid van onze zeer gewaardeerde sponsoren: Exalto, Kuiper Yacht Insurance, F3 Flexiteek, TBS, Hotel Amicitia, Rabo Sneek-Zuidwest Friesland en Vetus.

Meer informatie over se show is te vinden op www.motorbootsneek.nl.

terug