Datema Amsterdam houdt begin april open huis vanaf de nieuwe locatie in Gorinchem

Sinds 11 januari 2016 is de nautische boekhandel Datema Amsterdam te vinden op Eind 15, aan de Lingehaven in Gorinchem. Het eerste weekend van april wordt de verhuizing gevierd met een drietal open dagen met speciale gasten uit de watersport.

Datema Amsterdam is bijna 20 jaar gehuisvest geweest in één van de oude VOC-panden aan de Prins Hendrikkade 176/50 in Amsterdam. Deze Amsterdamse locatie is begin december gesloten, om in Gorinchem een nieuwe start te maken. Na een goede start en de deelname aan beide grote watersportbeurzen Boot Holland en HISWA Amsterdam Boat Show wil Datema Amsterdam  haar bestaande en nieuwe klanten uitnodigen om te komen kijken op de nieuwe locatie. Er wordt “Open Huis” gehouden op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 april 2016. Op de vrijdag en zaterdag zijn de bezoekers van harte welkom tussen 10:00 uur en 18:00 uur. Op zondag is de winkel open van 12:00 uur tot 18:00 uur.

Speciale gasten
Op deze dagen zijn gasten aanwezig om watersportvragen te beantwoorden. Op vrijdag 1 april is Dick Huges aanwezig. Dick is solo-zeiler en gespecialiseerd in astronavigatie en zelfredzaam zeemanschap.Op zaterdag 2 april is Henk de Velde aan het woord. Henk heeft meerdere solo-zeiltochten rondom de wereld op zijn naam staan. Tot slot zal Jacco Willemse op zondag 3 april alle vragen over de digitale navigatie-software van Navionics beantwoorden.

Meer informatie is te vinden op www.datema-amsterdam.nl

terug