Zo sterk is Sterkenburg Yachting

Rik Sterkenburg is samen met zijn vrouw Celma de drijvende kracht achter Sterkenburg Yachting. In ruim vijf jaar tijd heeft de jachtmakelaardij in Drimmelen een goede naam opgebouwd. De succesformule: ruime ervaring, een neus  voor droomjachten en een mensgerichte aanpak waarbij alle klantwensen in goede banen worden geleid.

Wie het kantoor in Drimmelen bezoekt, vindt er altijd bedrijvigheid. Gelukkig zijn de medewerkers van deze jachtmakelaardij ook wel wat gewend. Rik Sterkenburg is van kinds af aan al een druk baasje. Graag voer hij rond in zijn Piraatje. En zat hij niet op het water, dan knapte hij aan wal boten op om ze vervolgens tegen een leuk prijsje te verhandelen. Later volgenden de tochten naar Noorwegen en vele deelnames aan de Deltaweken. Met deze passie voor boten was het dan ook geen verrassing toen Rik ruim dertig jaar geleden als jachtmakelaar aan de slag ging. Een paar jaar later,  in 1990, kreeg hij de kans om een eigen jachtmakelaardij te starten: Sleeuwijk Yachting.

Sterk team
Dat is ook de tijd waarin Celma in beeld kwam. De Brabantse werd niet alleen verliefd op de jachtmakelaar, maar ook op het bedrijf. Door als office manager aan de slag te gaan, verhoogt ze het service-niveau van de jachtmakelaardij. Na vijfentwintig jaar wordt Sleeuwijk Yachting verkocht en start het duo in maart 2010 opnieuw een jachtmakelaardij. Dit keer niet in Sleeuwijk, maar in de Drimmelse jachthaven en uiteraard met een nieuwe naam: Sterkenburg Yachting.

Full-service
De internationale, beëdigde en gecertificeerde makelaardij Sterkenburg Yachting is gespecialiseerd in motorjachten in de prijsklasse vanaf € 100.000,-. Naast de aan- of verkoop van motorjachten verzorgt het team ook taxaties, financieringen, verzekeringen, registraties of het transport van het jacht.

Boot Düsseldorf
Net als voorgaande jaren is Sterkenburg Yachting aanwezig op de watersportbeurs Boot Düsseldorf. Daar zijn Rik en Celma, samen met Joeri Saly die sinds kort deel uitmaakt van hun verkoopteam, weer prominent aanwezig in hal 17 (stand: A-09). Het kantoor in Drimmelen heeft hierdoor aangepaste openingstijden die op de website te vinden zijn.

Meer informatie over de jachtmakelaardij is te vinden op www.sterkenburgyachting.nl

terug