Nieuwe Ocean Master 590T op Boot Holland

Highfield presenteert op Boot  Holland een volledig uitgeruste Ocean Master 590T. Kenmerkend is de aluminium romp die een uiterst stijve constructie met zich mee brengt. In combinatie met een hellingvlak van 24 graden zijn daarmee de koersvastheid en het veilig gedrag op ruw water gewaarborgd.

De OM590T is voorzien van een vaste tank (120ltr) onder het midden van de vloer. Dat geeft een laag zwaartepunt aan de relatief lichte boot(435kg). De Ocean Master is makkelijk trailerbaar, maar ook voorzien van hijsogen en kan zo aan dek getild worden. De ruime open kuip en open zitbank bieden optimale mogelijkheden om bijvoorbeeld een duikuitrusting of andere apparatuur te vervoeren. De Ocean master is daarom ook in trek bij professionele gebruikers zoals reddingsdiensten, zeilscholen, haven- en charterbedrijven. Maar toch zullen het vooral recreatieve watersporters zijn die het meeste plezier aan een onderhoudsvrije aluminium Highfield RIB beleven.

De getoonde Highfield Ocean Master 590T is voorzien van een Evinrude E-TEC130 pk, 2takt motor. De boot is uitgerust met Orca Hypalon tubes en voorzien van een achterbank voor 3 personen, een zitbank voor 2 personen en 2 zitplaatsen voorin.

Meer informatie is te vinden op www.highfieldboats.nl

terug