GT Yachtbrokers met nieuwe Dehler 42 op Boot Düsseldorf

Dehler 42Tijdens de internationale bootshow Boot Düsseldorf zal de nieuwe Dehler 42 zijn wereldpremière beleven. De Nederlandse dealer GT Performance Yachts is aanwezig om vragen van onder meer Nederlandse bezoekers te beantwoorden.

De derde in de lijn van de nieuw Dehler 38 en Dehler 46 zal vanaf eind januari uitgeleverd gaan worden vanuit de fabriek in het Noord Duitse Greifswald. De kenmerkende strakke lijnen en zeer ruim opgezette interieur zal ook nu weer te zien zijn. Dehler heeft ook het uitgekiende concept van een familie vriendelijke cruiser en een performance cruiser met race eigenschappen zo weten te combineren dat deze een breed publiek aanspreken.

Boot Düsseldorf wordt gehouden van 23 tot 31 januari 2016.

Meer informatie vindt u op de website van GT Yachtbrokers.

terug