WhisperPower presenteert ‘Nieuwe School’

Het afgelopen jaar heeft WhisperPower haar producten en systemen sterk gemodificeerd met als resultaat energiesystemen die stiller, compacter, lichter en veiliger zijn en onder de noemer ‘Nieuwe School’ op de markt worden gebracht.

De Whisper Genverter systemen hebben een instelbaar toerental zodat het geleverde vermogen volledig afgestemd kan worden op de gevraagde energie van de verbruikers (dus 100% belasting), hetgeen de draaitijd van de generator beperkt tot een minimum. Er wordt gebruik gemaakt van meervoudige aansluittechniek en vermogenselektronica op basis van hoogfrequent techniek. Door de vrijkomende warmte en de temperatuur van het systeem goed te beheersen, running cool, wordt de levensduur van het systeem vergroot en de veiligheid gewaarborgd. De systemen zijn beschikbaar in vermogens tot maar liefst 500kW.

WhisperPower zal zich dit jaar in een gezamenlijke stand met Yachtcontol en Selene presenteren op Boot Düsseldorf, Hal 7a Stand B13.

Meer informatie is te vinden op www.whisperpower.com

terug