WhisperPower en Yachtcontrol samen op Boot Düsseldorf

Als het gaat om moderne digitale communicatie gaat ook WhisperPower met haar tijd mee. Middels slimme NMEA Monitoring & control software en de monitoring systemen van Yachtcontrol kunnen alle on-board systemen, inclusief de WhisperPower systemen, op eenvoudige wijze op één centrale plek aan boord, op de brug of aan de kaartentafel, op één of meerdere op maat gemaakte touch screen schermen worden bediend en in de gaten gehouden.

Of u nu aan boord bent of aan wal, Monitoring & control werkt overal. Alle apparatuur die is gekoppeld aan het Yachtcontrol systeem via NMEA 2000, Modbus en CANopen zal  bereikbaar worden via uw smartphone of tablet. De informatie wordt overzichtelijk getoond onder een aantal knoppen. Zo bekijkt u de accustatus of camerabeelden aan boord van uw schip eenvoudig thuis op de bank.

WhisperPower zal zich dit jaar in een gezamenlijke stand met Yachtcontol en Selene presenteren op Boot Düsseldorf, Hal 7a Stand B13.

Meer informatie is te vinden op www.whisperpower.com

terug