De Sloepenmarkt deelt gratis iPads met navigatiesoftware uit tijdens Oudejaars Show

De Sloepenmarkt in Grou houdt op 28, 29 en 30 december 2015 tussen 10:00 en 17:00 uur haar bekende ‘Oudejaars Show’.

Alle boten liggen er  warm bij in de winterstalling en de showroom is weer in winterse kerstsferen omgetoverd. Want ook in deze winterperiode is het aanbod van De Sloepenmarkt in de showroom groot en divers. Ondertussen wordt in de werkplaats nog hard doorgewerkt om een aantal nieuwe jonge boten verkoopklaar te maken. Tijdens de Oudejaars Show-dagen staat het team verkoopadviseurs klaar om de bezoekers van alle informatie te voorzien en alle vragen te beantwoorden.

Dit kunnen vragen zijn over een specifieke sloep of motorboot. Of juist vragen omdat u op zoek bent naar een serieuze partij die uw boot kan verkopen. Dit alles onder het genot van een glaasje glühwein of warme choco met een oliebol. Bij de aankoop van een boot tijdens de Oudejaars Show kijgt iedere koper een gratis iPad met navigatiesoftware cadeau.

Meer informatie www.desloepenmarkt.nl

terug