City Marina Rotterdam nieuwe zusterhaven bij De Jachthavengroep

Per 1 januari 2016 maakt City Marina Rotterdam als vijfde haven deel uit van de Jachthavengroep. De nieuwe zusterhaven bij de Kop van Zuid en het centrum van Rotterdam is een logische aanvulling op de vier jachthavens van De Jachthavengroep: Amsterdam Marina, Regatta Center Medemblik, Marina Stellendam en Marina Schokkerstrand. Rotterdam past als locatie en vaargebied heel mooi in het rijtje.

De ligplaatshouders van City Marina Rotterdam krijgen er in één klap vier jachthavens bij. Zij kunnen de boot in Medemblik, Stellendam of Schokkerstrand leggen en van daaruit nieuwe vaargebieden ontdekken, of naar Amsterdam varen en van de stad en het culturele leven daar te genieten. En ongetwijfeld zullen de ligplaatshouders van Amsterdam Marina en de drie buitenhavens ook Rotterdam bezoeken. De Rotterdammers houden hun vertrouwde haventeam als aanspreekpunt.

Ligplaatshouders binnen De Jachthavengroep genieten optimaal van hun vrije tijd op het water. Zij mogen naar keuze gebruik maken van de zusterhavens en hoeven dan geen liggeld meer af te rekenen. Iedere zusterhaven heeft haar eigen sfeer, ieder vaargebied zijn eigen charme en mogelijkheden. Het IJsselmeer en de Wadden. De Noordzee en de Zeeuwse wateren. Het Ketelmeer, de Randmeren, de IJssel en het Zwarte Water en nu ook de Biesbosch en de plassen en rivieren vanuit Rotterdam. Met natuur, oude stadjes of strand. Met ruimte, actie en gezelligheid. En alle geneugten van de twee grote havensteden: Amsterdam en nu ook Rotterdam.

terug