Botenshow 2015 bij Klop Watersport

Ook dit jaar staat de Botenshow weer op de evenementenkalender bij Klop Watersport. Natuurlijk zoals u gewend bent, zijn er weer diverse primeurs te bewonderen. In het brede segment dat Klop voert, is er voor iedere doelgroep weer het nieuwste van het nieuwste te bewonderen. Ook het gebruikte aanbod is weer ruim aangevuld, dus voor ieder wat wils. De show wordt gehouden van 28 tot en met 30 december 2015.

Chaparral sportboten
Chaparral sportboten blijft maar innoveren met als resultaat dat ze al voor het 3de jaar op rij marktleider zijn in de USA. Aan de toch al uitgebreide reeks van sportboten heeft Chaparral nu ook de outboard versie toegevoegd in haar assortiment. Het gaat om de 210 suncoast, 230 suncoast en de 250 suncoast. Deze nieuwe serie outboard sportboten van Chaparral is zeer gunstig geprijsd en begint al vanaf 39.995 euro met behoud van de gebruikelijke topkwaliteit van dit prachtige merk. De complete 2016 serie van Chaparral staat tentoongesteld. Ook de nieuwe Chaparral 210 suncoast en de 230 suncoast zijn te zien op de botenshow. Verder is het gloednieuwe model uit de SSX serie in de showroom, namelijk de 227 SSX.

Sloepen en tenders

Antaris en Maril
Het zeer grote assortiment tenders en sloepen is ook in 2015 weer uitgebreid bij Klop Watersport. Uiteraard is Antaris compleet aanwezig met alle populaire modellen zoals de Antaris fifty5, Antaris Seventy7 en de Antaris Sixty6. Ook zijn natuurlijk de nog altijd populaire Antaris Connery 20, Connery 22 en Connery 25 te zien op de show.

Primeur
Nieuw in het assortiment zijn de Primeur sloepen en tenders. Dit merk heeft nog niet zoveel bekendheid, maar is zeker de moeite waard om te bekijken. Een goed afgewerkte sloep voor een leuke prijs. Voornamelijk met inboard diesel motor te leveren, maar er is ook een 610 bun model welke snelvarend is met buitenboordmotor.

Corsiva tenders en sloepen
Tijdens de botenshow zijn de sloepen en tenders van Corsiva aanwezig bij Klop. Corsiva tenders zijn voornamelijk te verkrijgen met buitenboordmotor en sinds kort ook met de Vetus inboard diesel. De Corsiva sloepen beginnen bij de instapprijs van 4995 euro tot ca. 30.000 euro. Opvallend is de nieuwe Corsiva 850, dit nieuwe model met Vetus diesel staat ook te schitteren tijdens de eindejaarsshow.

Galeon yachts
Met 2 European powerboat of the year nominaties in 2 jaar, ontwikkelt Galeon zicht steeds meer als innoverende werf en trendsetter op de markt. Deze uitstraling blijft niet onopgemerkt bij het publiek en de concurrentie krijgt dan ook steeds meer te duchten van dit prachtige merk. Uiteraard komt dit ook naar voren tijdens de show waar Galeon ruim vertegenwoordigt is met maar liefst vier modellen te weten de Galeon 305 HTS die net geïntroduceerd is, De Galeon 430 Skydeck, De Galeon 445 HTS met al zijn unieke kenmerken en ook de Galeon 405 HTL. Dit perfecte ontwerp en hoge afwerkingsniveau gecombineerd met doordachte features maken deze boot zeer uniek.

Robalo fishing boats
Als u op zoek bent naar iets moois, iets degelijks, iets met uitstraling en super kwaliteit dan zijn de Robalo vis- en console boten precies wat u zoekt. Dit dochter bedrijf van Chaparral maakt sinds jaar en dag visboten met geweldige vaareigenschappen. Dit samen met sublieme kwaliteit, doordachte ontwerpen en vele keuze mogelijkheden qua samenstelling maken deze visboten serie uniek. Klop Watersport heeft als importeur van de Benelux en alle Duitstalige landen er dan ook voor gekozen de meest verkochte console boten serie te presenteren. Het gaat dan om de R180, de R200, de R222 en de R242. De Robalo`s zijn te verkrijgen in de mooiste kleuren gelcoat en vele luxe opties. Bent u nieuwsgierig geworden, kom dan naar onze botenshow om ze te bewonderen.

Brig en Grand rubberboten
Ook dit jaar zijn alle nieuwste Brig en Grand rubberboten weer in showroom opgesteld. Alles in chique kleurstellingen en diverse uitvoeringen. Onder andere de nieuwste modellen te bewonderen, zoals de nieuwe Brig eagle 570 navigator, 480, 580 en de Brig eagle 650 met fabric impression hypalon, maar ook de Grand 420, 370 NL deluxe en de Grand 340, 370, 380, 480 en 500 deluxe. Veel nieuwe modellen op rubberboten gebied bij Klop Watersport in de showroom.

Quicksilver boten
Quicksilver heeft een aantal volledig nieuwe modellen ontworpen en dit heeft geresulteerd in prachtige, kwalitatief hoogwaardige console en kajuit boten. De nieuwe 455 activ open en de nieuwe 455 activ cabin staan tentoongesteld. Tevens de bestaande serie zoals de 555 activ open, de 605 activ open, de 605 activ sundeck en de 675 activ open zijn bij Klop Watersport in de showroom tentoongesteld.

Lees hier meer over op www.klopwatersport.nl

terug