WIN: een witte DryTank 15 liter Drybag

BootAanBoot bestaat 1 jaar en dat viert de watersportnieuwssite met extra winacties voor haar bezoekers. Vorige week maakte de redactie de winnaar van een boottocht tijdens het Amsterdam Light Festival bekend, nu verloot de site een stoere waterdichte rugtas van Drybagstore.nl!

De witte DryTank 15 liter Drybag ter waarde van € 57.95 wordt verzorgd door Drybagstore.nl. De 15 liter-versie is het meest compacte formaat rugtas binnen de DryTank serie en is daarmee reuze handig tijdens al uw wateractiviteiten. Of u nu gaat surfen, kanoën, suppen of gewoon lekker varen; de Drytank houdt uw spullen droog. Het extra tasje aan de binnenkant zorgt ervoor dat u niet meer op zoek hoeft naar belangrijke spullen zoals uw sleutels of telefoon.

Zo kunt u winnen:
1. LIKE de Facebook pagina van BootAanBoot.
2. DEEL het bericht op de Facebook pagina.
3. REAGEER met een originele tekst onder het Facebook berichtje.
Doe dit uiterlijk op zondag 6 december 2015, want op maandag 7 december maken we de gelukkige winnaar bekend.

Meer over Drybagstore
Bent u op zoek naar de juiste waterdichte tas? Dan bent u bij Drybagstore.nl op het juiste (web)adres. Op deze website vindt u geschikte waterdichte tassen in alle soorten, kleuren en maten, uit te zoeken voor elke activiteit waarbij u uw spullen graag droog, schoon en stofvrij houdt. Kijkt u ook eens op www.drybagstore.nl

terug