Sailing World Yachtbrokers en Q-Nautique nemen Jachthaven Lemmer over

Per 1 januari 2016 zullen Robin de Snoo en Wilco Werkman de werkzaamheden en het beheer van Jachthaven Lemmer overnemen. De maanden november en december 2015 zullen vooral een inwerkperiode zijn om bekend te worden met de ligplaatshouders en de jachthaven. Tevens wordt er druk gewerkt aan de ontwikkeling van het braakliggend stuk terrein aan de Vuurtorenweg. 

Zowel Robin de Snoo als Wilco Werkman hebben een jarenlange ervaring in de watersportwereld en zullen vanuit Jachthaven Lemmer de volgende bedrijven voortzetten:

Sailing World Yacht Brokers;
* Full service makelaardij sinds 1996 met zeiljachten tussen 9-15m
* Dealer van Dehler en Varianta zeiljachten.

Qnautique;
* Jachtservice
* Dealer van Feeling zeiljachten

Motorboat World;
* Makelaardij voor motorjachten

Hiermee zijn vele krachten gebundeld waardoor Jachthaven Lemmer een alles-onder-1-dak-service bedrijf wordt waar opdrachtgevers van kunnen profiteren. Kortom: ligplaats, winterstalling, onderhoud en verkoop van uw boot kunt u allemaal via Jachthaven Lemmer regelen. Heeft u interesse in service en/of onderhoud aan uw boot? Laat het weten via: info@jachthavenlemmer.nl.

DSC_0363

terug