Orange Yachting haalt De Antonio Yachts naar de Benelux

De luxe motorjachten van De Antonio Yachts komen naar de Benelux. Orange Yachting uit Sassenheim importeert de D23, D33 en D43 van Spaanse makelij nu voor het eerst naar Nederland, België en Luxemburg.

Met De Antonio Yachts heeft Orange Yachting een serie bijzondere jachten in haar assortiment. De motorjachten kenmerken zich door de luxe uitstraling, het strakke design en het hoge comfortgehalte. Ze kennen een hoogwaardige afwerking van gebruikte materialen. De jachten worden gebouwd in Barcelona op een moderne werf met de laatste technieken. Zo worden de polyesterdelen gemaakt door middel van vacuüminjectie.

De huidige modelreeks bestaat uit drie modellen in verschillende uitvoeringen.

D23
De D23 is het kleinste model van De Antonio Yachts. Het is hét motorjacht om mee door de grachten te varen of te gebruiken bij het waterskiën of wakeboarden. Een sportief model met een luxueuze en strakke uitstraling. Het jacht heeft standaard een 115 pk buitenboordmotor, optioneel is 200 pk mogelijk. Er is plaats voor 8 passagiers. De D23 is leverbaar in 3 uitvoeringen: De D23 Open, Tender en Cruiser.

D33
De grotere broer van de D23: de D33. Dit ruime motorjacht is 9,8 meter lang en heeft 2 buitenboordmotoren met een vermogen van maximaal 2 x 350 pk. Het jacht is geschikt voor 10 passagiers. Er zijn 2 uitvoeringen: de D33 Open en Cruiser. De D33 Open heeft een hut met 2 slaapplaatsen, een volledige keuken en badkamer: de ultieme dag- of weekendboot met veel ruimte en comfort. De D33 Cruiser is met 2 hutten ook geschikt voor een langer verblijf op het water.

D43
De D43 is een ware eyecatcher. Dit is het grootste jacht in de De Antonio Yachts-familie: 13,5 meter lang met ruimte voor 12 passagiers. De buitenboordmotoren hebben een vermogen van maximaal 4 x 350 pk. Het opvallende jacht met een moderne en sportieve uitstraling is uitgerust met 2 zonnedekken, meerdere suites en een ruime keuken. Met 12 verschillende motoruitvoeringen is er genoeg keuze. De D43 wordt zelfs geleverd met 2 x MAN R6-800 pk dieselmotoren: uniek in dit segment.

De Antonio Yachts op watersportbeurzen
Orange Yachting staat met De Antonio Yachts op de aanstaande Dusseldorf Boat Show en HISWA in Amsterdam. Geïnteresseerden kunnen bovendien altijd langskomen bij Orange Yachting in Sassenheim.

Over Orange Yachting
Orange Yachting is een internationaal opererende jachtmakelaardij. Naast importeur van De Antonio Yachts is Orange Yachting agent van Centaur zeilboten. Het kantoor bevindt zich centraal in Nederland: direct aan de A44 in Sassenheim en aan de Kagerplassen op de luxe jachthaven Jonkman.

Kijk voor meer informatie op www.orangeyachting.nl.

terug