Nieuwe koers voor Hollandboat international yachtbroker

Hollandboat gaat zich toeleggen op de verkoop van een breder aanbod aan gebruikte kwaliteitsjachten. Hollandboat is al ruim 20 jaar bekend als verkooporganisatie van de Atlantic motorjachten. Nu zijn ook andere motorjachtmerken welkom en ook zeiljachten kunnen op een warm onthaal rekenen.

Showroom en verkoophaven
De locatie is direct aan het IJsselmeer. Er is een showroom gemaakt die momenteel al geheel gevuld is met een aantal Atlantic motorjachten, een Kuster 38, een Valkvlet 1000 OK, een Hallberg Rassy 45, een Bavaria 38, een Bavaria 42 HT, een Timeless 32 en een aantal luxe sloepen. Op het verkoopterrein staan nog een aantal jachten. Binnenkort komen daar nog een aantal jachten en schiphuizen bij. “We beschikken over een verkoophaven waarvan ook een aantal plaatsen voor West Yachting (Hanse zeiljachten) beschikbaar is gesteld. Zo kunnen bootkopers hier een gevarieerd aanbod aan boten verwachten,” aldus de organisatie.

Website en promotie
Voor deze gelegenheid is het logo van Hollandboat vernieuwd. Dit frisse logo is direct toegepast op de nieuwe website die in samenwerking met het softwarehuis van YachtFocus.com ontwikkeld is. Uiteraard zijn ook de nieuwe Atlantic motorjachten op deze website te zien. Om ook de buitenlandse bezoeker van dienst te zijn, zal het bootaanbod internationaal gepresenteerd worden.

Henk Jan Watersporttechniek
Hollandboat is onderdeel van Henk Jan Watersporttechniek. Sinds de oprichting in 1989 is dit bedrijf uitgegroeid naar een allround jachtservicebedrijf met meer dan 150 winterstallingplaatsen en een 40-tons kraan. Er is een technische afdeling waar polyesterreparaties, staal- en timmerwerk en nieuwbouw kunnen worden uitgevoerd.

Meer informatie is te vinden op www.hollandboat.nl

terug