Najaarsshow Motorboot Sneek doorslaand succes

Motorboot Sneek kon zich bij de najaarsbeurs wederom verheugen op een stijgend aantal bezoekers, daar waar andere watersportbeurzen te kampen hebben met stagnerende of zelfs dalende bezoekersaantallen.

De hotels en restaurants in Sneek zaten vol met de Nederlandse, Belgische maar vooral ook Duitse bezoekers, die veelal voor het hele weekend naar Sneek kwamen. Voor hen lagen er in totaal meer dan 400 nieuwe en gebruikte motorjachten van Nederlandse topklasse klaar om te worden bezichtigd. Tijdens deze editie werd Motorboot Sneek aangevuld met een selectie van 4 gastwerven.

De hoge opkomst en het grote percentage gericht zoekende potentiële klanten maakt dat de 8 internationaal opererende bedrijven, 7 werven en 1 jachtmakelaar die gezamenlijk de exclusieve motorbootshow organiseren, zeer tevreden kunnen terugkijken op deze najaarsshow van Motorboot Sneek.
Voor meer informatie over de Najaarsshow 2015 kijkt u op www.motorbootsneek.nl.

terug