Gratis veiling voor particuliere aanbieders van Klassieke Motorboten

Wie overweegt zijn of haar klassieke motorboot te verkopen, krijgt nu een unieke kans. Bootveiling.com start een themaveiling speciaal voor Klassieke Motorboten. Deelname is hierbij voor de aanbieder geheel kosteloos.

Foto: Schakel

Unieke bootveiling kavels
Bootveiling.com verwacht deze week een uniek aanbod te presenteren. Op dit moment worden onder meer een Oyster Dredger uit 1890, een romp- en dekmal voor een 18 meter zeiljacht en een prachtige Schakel (nr. 40) uit 1961 aangeboden.

Snelle, veilige en kosteloze verkoop
Binnen 3 weken weten de deelnemende booteigenaren wat 80.000 potentiële bieders voor hun boot willen bieden. Daarna heeft de eigenaar drie dagen de tijd om zelf te besluiten of deze het hoogste bod wel of niet wilt accepteren. Het bod is onvoorwaardelijk en de booteigenaar ontvangt na de koop de totale verkoopsom binnen 7 dagen, zonder dat deze verkoopcommissie hoeft af te dragen.

Aanmelden voor de themaveiling kan tot 10 november op Bootveiling.com.

terug