DMS Holland stuurt Neptunus met pensioen

Neptunus. De god van de zee. Volgens de overlevering beheerst hij al sinds mensenheugenis met een span drieste paarden de woeste golven van elke zee. Maar de laatste jaren koesterde Neptunus een diep geheim. Samen met zijn geliefde Aphrodite verlangde hij steeds meer naar zijn pensioen.

Geen enkele opvolger achtte hij echter in staat zijn belangrijke taak over te nemen. Tot de komst van de MagnusMaster. Want met de MagnusMaster heeft Neptunus eindelijk een waardige opvolger gevonden. Op de METS onthult Neptunus zijn geheim. Hij kondigt zijn pensioen aan. Officieel zal hij het stokje – of liever gezegd zijn drietand – overdragen. Met een gerust hart gaat hij met DMS Holland in zee. Want de MagnusMaster is een innovatief rotorsysteem dat de golven controleert en zorgt voor een perfecte stabilisatie. Vanaf heden kan Neptunus dan ook van zijn welverdiende oude dag gaan genieten. Maar eens Neptunus, altijd Neptunus. En nu de MagnusMaster de boten zo mooi stil legt, kan Neptunus zich op het dek eindelijk gaan richten op zijn andere ‘golf-passie’…

Tijdens de Mets zal Neptunus hoogstpersoonlijk aanwezig zijn in onze stand (10.321). Samen met hem willen wij als DMS Holland u graag verwelkomen en persoonlijk informeren over onze MagnusMaster. Overtuig u van de grensverleggende kwaliteiten van de MagnusMaster: compact, uitgebreide diagnose, onderhoudsvrij, snelle en eenvoudige installatie en volledig CANbus.

Desgewenst kunt u dan ook meteen kennisnemen van de proven technology van het DMS- stabilisatiestysteem AntiRoll: de innovatieve doorbraak in stabilisatiesystemen voor 30meter-plus jachten.

terug