C-Yacht breidt haar verkoopactiviteiten uit naar Spanje en China

Met ingang van deze winter breidt C-Yacht haar verkoopactiviteiten verder uit naar onder meer Spanje en China. C-Yacht verlegt hiermee haar afzetmarkt naar een nog breder niveau.

C-Yacht Spain, Mundo Maritimo S.L.
C-Yacht slaat in Spanje de handen ineen met dhr. en mevr. Kuenen. De 50 jaar zeilervaring en de persoonlijke aandacht passen goed bij het merk C-Yacht. De familie Kuenen is gevestigd in Marina de Denia. De marina, met 400 ligplaatsen, heeft volop service mogelijkheden. Daarnaast is Mundo Maritimo Steunpunt de Duitse Zeilersverband „der Kreuzer-Abteilung“ en steunpunt voor het Engelse “Cruising Association”. “We zijn erg enthousiast over de samenwerking met C-Yacht, Als dus Dr. Kuenen. We hebben een jarenlange ervaring in het verlenen van service en advies. Graag zijn wij elke C-Yacht eigenaar en toekomstig eigenaar graag tot dienst.”

C-Yacht China, Avalon Yachts
Ook Avalon Yachts is geen onbekende in China. Met merken als Zeelander en Long Island, is C-Yacht als zeilboot een goede volgende stap in het al succesvolle bestaan op de Chinese markt. “Ons doel is het bevorderen van de watersport in China en het verkopen voor high-end jachten uit Nederland in China.” Aldus Hugo van Schaik van Avalon Yachts. De Ruime ervaring met Nederlandse kwaliteits jachten sluit mooi aan bij het product C-Yacht. Naast het leveren van C-Yacht biedt Avalon Yachts ook een breed scala van nazorg. Trainingen aan boord, onderhoud, reiniging en provianderen van uw C-Yacht behoort tot de diensten.

Het merk C-Yacht zeiljachten wordt op de eigen werf in Heerenveen, Nederland gebouwd. De werf bestaat bijna 70 jaar en is tevens bekend als bouwer van o.a. de Compromis, Centaur en Varuna. Voor meer informatie kijkt op: www.c-yacht.com

terug