OMRU Scheepsramen introduceert verborgen scharnieren voor neerklapbaar designwindscherm

OMRU Scheepsramen, producent van aluminium scheepsramen en windschermen voor de pleziervaart én beroepsvaart, biedt als eerste in Nederland de mogelijkheid om haar wind-schermen te bevestigen met gepatenteerde, verborgen scharnieren. Waar bijna alle wind-schermen worden bevestigd met scharnieren die zichtbaar op het profiel en de onderrand worden gemonteerd, doen deze zogenaamde Stealth-scharnieren van OMRU geen afbreuk aan het design van het windscherm.

Bijkomend voordeel is dat voor de bevestiging van de scharnieren niet in de profielen hoeft worden geboord, waardoor de kans op beschadigingen is uitgesloten. De luxe, neerklapbare windscher-men die OMRU in eigen huis produceert kunnen vanaf nu, tegen een geringe meerprijs, worden geleverd met de esthetisch verantwoorde Stealth-scharnieren.

Doorontwikkeling neerklapbaar designwindscherm
De introductie van de verborgen scharnieren is één van de innovaties die OMRU Scheepsramen meeneemt in de doorontwikkeling van haar luxe, neerklapbare windschermen voor de pleziervaart. Ook nieuw is het speciale profiel dat ervoor zorgt, dat het middenpaneel bij een 5- of 7-delig wind-scherm eenvoudig en soepel naar voren kan worden geklapt. Daarbij zijn de product engineers van OMRU het design geen moment uit het oog verloren. Zo is het frame van het windscherm rondom gelast, met als resultaat een duurzaam stabiel product met een hoogwaardige uitstraling.

Inmeten met FlexFrame
Windschermen van OMRU Scheepsramen worden ingemeten met behulp van een FlexFrame. Dit ‘dummy-windscherm’ maakt het mogelijk om de hoogte, breedte en schuinte van het windscherm geheel naar wens van de klant in te stellen. Op die manier wordt snel duidelijk wat de mogelijkhe-den zijn en ontstaat er direct een realistisch beeld van de toekomstige situatie aan boord. Een windscherm van OMRU Scheepsramen kan zo worden ingemeten dat het nauwkeurig aansluit op een al aanwezige boottent.

Meer informatie op: www.omruscheepsramen.com

terug