Overwijk Yachting lanceert nieuwe modellen Langenberg Cabin Cruiser

Overwijk Yachting uit Hemrik heeft op 1 september 2015 een reeks nieuwe exclusieve modellen van de Langenberg Cabin Cruiser gelanceerd om aan de steeds hogere eisen van de hedendaagse watersporter te voldoen. De vertrouwde kwaliteitscruiser is hiermee in een nieuw jasje gestoken.

Vier nieuwe modellen
De volledig van staal gebouwde Langenberg Cabin Cruiser onderscheidt zich door de lage doorvaarthoogte en riante kuip met buitenstuurstand en heeft daarnaast ook veel overdekte leefruimte met alle luxe en comfort. Door de multiknikspantromp en het lage zwaartepunt bezit het schip een hoge mate van
stabiliteit en uitstekende vaareigenschappen.

Er worden vier modellen geleverd in lengtes van 8,30 tot 10,25 meter. De CC27 is de kleinste en de grootste versie is de CC33 welke ook met een onopvallende en met name voor kinderen, ideale achterkajuit aangeboden wordt.

Aanleiding
Eigenaar Homme Overwijk heeft veel affiniteit met de Langenberg Cabin Cruiser. Binnen zijn andere bedrijf Overwijk Jachtbemiddeling wisselen gebruikte exemplaren altijd vlot van eigenaar en de reacties op deze schepen zijn louter positief. Zijn eigen enthousiasme en de contacten met de voormalige bouwer en met scheepsarchitect Hans Langenberg brachten hem er toe om twee jaar geleden het voortouw te nemen in de ontwikkeling en bouw van een nieuwe range Langenberg Cabin Cruisers.

“Dat we voldoen aan een behoefte merk ik nu al. Binnen een week na de lancering was ik al in gesprek met drie concrete belangstellenden. Opvallend is dat ze allen kiezen voor de grootste versie zodat ik nu al speel met de gedachte om een nog groter model op de markt te zetten,” aldus Homme Overwijk.

Werkwijze
In een transparante setting realiseert Overwijk Yachting samen met zijn opdrachtgevers de boot van hun dromen. De wensen van de klant zijn hierbij het uitgangspunt. Het bedrijf maakt gebruik van deskundige partners die zich ook met passie en enthousiasme inzetten. Gezamenlijk wordt er een product op de markt gezet waarbij praktisch gebruikersgemak, uitstekende vaareigenschappen, hoge betrouwbaarheid en veiligheid en een perfecte afwerking centraal staan.

Visie
Overwijk Yachting wil met de Langenberg Cabin Cruiser de komende jaren een onderscheidende rol vervullen op de markt van jachtbouw in het algemeen en
een prominente positie innemen op de markt van de cabin cruisers en cabin sloepen. Het bedrijf hanteert een scherpe prijsstelling waarbij opvalt dat de boten
standaard al uitgerust zijn met veel opties.

Meer informatie is te vinden op www.langenbergcabincruiser.nl

terug