White Whale Enkhuizen nu dealer van Elan en Impression zeiljachten

In de eerste 6 maanden van 2015 heeft White Whale Yachtbrokers een recordaantal van 92 schepen verkocht. Ook op het gebied van nieuwbouw maakt de jachtmakelaardij slagen. Het kantoor in Enkhuizen wordt al meer dan 7 jaren succesvol geleid door jachtmakelaar Robert de Vries. Sinds half juli 2015 is deze vestiging ook dealer van nieuwe Elan en Impression zeiljachten.

Het kantoor werkt hiervoor samen met importeur WNE Luxury Yachts in Willemstad (NB), waarvoor De Vries al meerdere keren als verkoper actief was op Boot Düsseldorf en de HISWA. Nu is White Whale Enkhuizen een permanent verkooppunt voor Noord Nederland. Met een tweede verkoopkantoor in Noord Holland hopen Elan en Impression nog beter bereikbaar te zijn voor haar klanten in de Benelux.

Meer informatie over White Whale Yachtbrokers is te vinden op www.uwjachtmakelaar.nl

terug