Super Lauwersmeer met twee wereldprimeurs op HISWA te Water

De HISWA te Water 2015 vormt voor Super Lauwersmeer het podium voor het presenteren van twee gloednieuwe jachten. De Friese jachtbouwer laat er zien respect te hebben voor haar ruim 45-jarige historie, maar vooral naar de toekomst te kijken.

Super Lauwersmeer mag dan bekend staan als bouwer van kotters en kruisers, de nieuwe koers laat zien dat een open kuip ook prima binnen het gamma past. Op de bootshow in Amsterdam presenteert Super Lauwersmeer maar liefst twee open kuip-modellen: de Discovery OC en de Evolve OC.

Begeerlijke uitstraling
Beiden OC’s zijn ontworpen door Arnold de Ruyter en laten zien dat design een absolute hoofdrol heeft gespeeld. Het zijn jachten met een begeerlijke uitstraling. De Evolve is de chiquere van het stel, de Discovery nog meer sportief gelijnd.

Lounge-gevoel
Volgens de werf moeten de beide open kuip-modellen een ‘ultiem lounge-gevoel’ bieden. Vanuit de kuip loop je gelijkvloers naar de keuken die zich bij de Discovery OC zelfs helemaal achterin het schip bevindt. De kuip en de keuken vormen daarmee een mooi geheel.

Afmetingen
De Discovery OC is leverbaar in 12,5 en 13,5 meter, de Evolve in 14,6 en 14,99 meter. Beide jachten zullen tijdens de HISWA te Water te zien zijn. Super Lauwersmeer nodigt u van harte uit om haar wereldprimeurs te komen bekijken.

Meer informatie is te vinden op www.superlauwersmeer.nl

terug