Zeven Highfield RIB’s op de HISWA te water

Het merk Highfield is deze HISWA te water naar eigen zeggen “veruit het best vertegenwoordigd met wel 7 boten”. Juist om het publiek dat om verschillende reden naar het evenement komt, kennis te laten maken met het merk Highfield is gekozen voor diverse locaties op het terrein.

Zo zijn er op de kade een Highfield Classic 290 en Classic 260 (winnaar ANWB RIB-test) te zien. Samen met Torqeedo, worden een Ultralite 240 in de tent en een Classic 380 in het water geshowd, beiden voorzien van elektro motoren.

Tussen de grotere zeiljachten ligt een Lagoon 39 met in de davits een Highfield Classic 290 . En in het water een volledig opgebouwde Ocean Master 590 met Evinrude 130pk motor. En alsof dat nog niet genoeg is, worden de Matchraces van “Live your Dream” gesponsord en begeleid met een Highfield Club 420 met 20pk Yamaha motor. U kunt dus er dus ook mee proefvaren.

Meer informatie over de boten is te vinden op  www.highfieldboats.nl

terug