CED Watersport zet groots in op gebruikte-botenbeurzen

CED korting

De experts van CED Watersport leggen de particuliere deelnemers van de gebruikte-botenbeurzen in Hoorn en Gorinchem dit jaar flink in de watten. Niet alleen kunnen zij rekenen op een gratis waardebepaling, ook krijgen zij een aantrekkelijke korting bij de volgende conditiekeuring.

Waarde-indicatie op de beurs
Zowel op de Gebruikte-Botenbeurs in Hoorn als op de Camper- en Botenbeurs in Gorinchem zullen de experts van de ANWB Expertisedienst uitgevoerd door CED Claim Experts hun professionaliteit tonen. De experts klimmen aan boord van elke – door een particuliere verkoper – aangeboden boot en geven aan de hand van deze Quick Scan een waarde-indicatie van de boot af. Het rapport krijgt de particuliere verkoper op een A4-vel uitgereikt. Dit doet het expertisebureau geheel voor eigen rekening, zonder bijkomende kosten.

Extra: korting op conditiekeuring
De vluchtige keuring op de beurs is een handig hulpmiddel voor zowel de verkoper als de potentiële koper voor tijdens de beurs. Wie echter een goede indruk van de technische staat van een vaartuig wenst, doet er verstandig aan een uitgebreidere conditiekeuring aan te vragen. Hierbij worden zowel het onderwaterschip en het bovenwaterschip beoordeeld. Net als het dek, de kuip en de opbouw, de romp, de gasinstallatie, de voortstuwing, elektrische installatie en stuurinrichting. Tot slot kan er ook een proefvaart worden gemaakt. De resultaten worden vermeld in het keuringsrapport.

Alle particuliere deelnemers ontvangen naast de kosteloze ‘Quick Scan’ ook een korting op een aanvraag van deze uitgebreide conditiekeuring bij CED Watersport. Deze promotiekorting is geldig tot 1-3-2016.

Meer informatie is te vinden op www.ced-watersport.nl

terug