Aanbod Yerseke Watersportservice breidt uit met winterstalling en nieuwbouw motorjacht

Yerseke Watersportservice is vol in bedrijf. Met ingang van komend winterseizoen heeft het watersportbedrijf in Yerseke ook een geïsoleerde, maar niet verwarmde, loods beschikbaar voor winterstalling. Ook wordt binnenkort gestart met de afbouw van de Yerseke Offshore 62.

Het aluminium jacht meet 18,50 bij 5,10m, heeft een waterverplaatsing van 30 ton en is ontworpen door Yerseke Watersportservice en Trimm Design. Uitgerust met 2 John Deere motoren haalt het schip een snelheid van 15 knopen. Het schip is voorzien van een hydraulische boeg- en hekschroef en 2 spudpalen. De motoren staan, met conventionele schroefassen, achterin het schip. Mede hierdoor ontstaat een ruime leefruimte met een laag geluidsniveau. Onder het stuurhuis bevinden zich 2 gastenhutten en een douche/toilet. Midscheeps de salon en kombuis. Het voorschip wordt ingenomen door de eigenaarshut met volledig voorin de douche/toilet. Een ruime bergruimte is bereikbaar vanaf het zwemplateau.

Door de forse rompramen is er ook in de salon en achterhutten veel contact met het water. In het stuurhuis verzonken zit een buitenstuurstand en ook op het achterdek is de mogelijkheid om het schip volledig te besturen.

Extra winterstalling
Met de nieuwe loods wordt ingespeeld op de vraag uit de markt. Verder voldoet de loodsen aan dezelfde hoge eisen die het Yerseke Watersportservice ook aan de verwarmde winterstalling stelt.

Meer informatie is te vinden op www.yersekegroup.nl

terug