Van Veen Yachting en Da Vinci Yachts breiden uit

Jachtmakelaardij Van Veen Yachting en Da Vinci Yachts verhuizen van Sneek naar Heeg om daar de mogelijkheden te vergroten. Na enkele succesvolle jaren in Sneek openen beide bedrijven de deuren van een nieuw bedrijfspand aan It Swee. Dit pand is gekocht samen met HJC Yachtservice uit Heeg waarmee we al 15 jaar lang plezierig samenwerken.

Da Vinci Yachts is al vanaf 2001 een gevestigde naam in de markt. Met haar retro klassieke schepen met moderne techniek en de constant vernieuwende uitstraling is het een groeiend bedrijf dat door de jaren heen vele modellen heeft vermarkt en meer dan 130 schepen heeft gebouwd. Afgelopen voorjaar is nog de nieuwe Da Vinci 32S geïntroduceerd.

Da Vinci Yachts, tot op heden gevestigd in Sneek, zal voortaan vanaf dit adres in Heeg opereren voor verkoop, stalling en onderhoud. Van Veen Yachting heeft zich de laatste tijd gespecialiseerd in de verkoop van jonge gebruikte werfschepen en full yachtservice.

Het schitterende pand bestaat uit verkoopkantoren, een royale werkloods voor onderhoudswerkzaamheden en uiteraard volop stallingsmogelijkheden zowel binnen als buiten op de wal. Werkzaam op deze locatie zijn een monteur, een timmerman en een schilder en tevens zitten de tentenmaker en elektronica-specialist om de hoek. Daarnaast is er een groot aantal ligplaatsen voor verkoopschepen. Tevens bieden wij alle mogelijkheden voor onderhoudswerkzaamheden aan uw schip, en verzorgen wij voor u de winterstalling.

Op deze plek kunnen wij de veeleisende watersporter nog meer service bieden. Het hele terrein wordt bewaakt met camera’s en eigenaar Erik van Veen woont met zijn gezin op het terrein. Voor alle mogelijkheden en voorwaarden kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen via telefoonnummer 0515-230003 E: info@vanveenyachting.nl of info@davinciyachts.com of nog beter: kom gerust langs voor een kop koffie en vrijblijvend gesprek.

Vanaf heden heten wij u graag van harte welkom op It Swee 8 in Heeg, Team Da Vinci Yachts en Van Veen Yachting.

terug